De relatie van Thijs Römer en zijn partner Igone staat serieus onder druk. De beschuldigingen aan het adres van Thijs zouden een bom hebben geplaatst onder de relatie tussen het koppel en het gerucht doet al de ronde dat ze niet langer meer samenwonen.

Als dat effectief het geval zou zijn, dan is dat vooral bijzonder jammer voor de kinderen van het koppel. Igone had een zoon van 12 Hugo en ook Thijs heeft een dochter uit zijn relatie met Katja Schuurman: Sammie.

Die laatste lijkt vrolijk tussen het huis van papa Thijs en mama Katja rond te hoppen en lijkt weinig last te ondervinden van de scheiding van haar ouders.

Maar het is nu nog maar de vraag of het ook tot een definitieve breuk zal leiden tussen Igone en Thijs. Igone wordt omschreven als een persoon die niet snel opgeeft en als iemand die een echte strijder is.

Dat zou dus kunnen betekenen dat ze niet zomaar de handdoek in de ring gooit nu het even slecht gaat, schrijft Party. Bovendien vertelde ze ook tegen Jan Kooijman het volgende: “Het zit denk ik wel in me om heel positief te willen blijven. Ik probeer me niet te veel zorgen te maken over de toekomst, want dat heeft geen zin.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.