Willeke van Ammelrooy is ondertussen 78 jaar, maar volgend voorjaar staat ze opnieuw op de planken met de voorstelling Mousetrap. Toch beseft de actrice één ding…

Haar 84-jarige man Marco Bakker onthulde onlangs dat ze meer met elkaar zouden moeten lachen, en dat beseft ook Willeke zelf. Ze doet volgende uitspraak…

“Ik heb van Carry Tefsen geleerd: ‘We moeten wel op elkaar letten en passen.’ Dat vond ik zo mooi en lief, dat heb ik altijd onthouden.” En daar wil Willeke één ding aan toevoegen…

“Op mijn bucketlist staat dan ook Marco’s idee. We weten dat we niet zo lang meer te leven hebben, dus we moeten veel lachen met elkaar en dat ook vasthouden.” En dan eindigt Willeke van Ammelrooy met een mooie levensles…

“Je moet gewoon elk uur dat je leeft blij zijn”, aldus Willeke van Ammelrooy in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.