Voor André Hazes was elke dag een feest, al was dat voornamelijk door de vele drank en verdovende middelen die de zanger gebruikte. Maar ook nu hij clean is, blijft André feesten…

André Hazes worstelde met zware verslavingen, maar toch was dat zelden aan de zanger te zien. In de Belgische pers onthult André nu hoe hij dat aanpakte…

“Klopt. Zelfs als ik héél dronken was, zag je het nauwelijks aan mij”, geeft André Hazes toe in de Belgische krant ‘Het Belang van Limburg’. Daarvoor had de zanger enkele eenvoudige trucjes…

“Ik had wel mijn middeltjes om het te camoufleren: een bril op mijn neus en een spray die mijn gezicht een gezonde kleur gaf”, verduidelijkt André Hazes. Momenteel zien we een stralende André Hazes, ook zónder die middeltjes. En dan legt André uit wat er aan de hand is…

Waar wijlen André Hazes senior getormenteerd door het leven ging, straalde zijn zoon altijd een zekere levensvreugde uit. André legt nu zelf uit wat het grootste verschil is met zijn vader…

“Dat is ook de reden waarom de voorbije jaren me makkelijk zijn afgegaan. Omdat ik mijn levensvreugde én mijn zelfrelativeringsvermogen niet ben kwijtgeraakt”, verduidelijkt André Hazes in de Belgische krant. De zanger ziet het als volgt…

“Het leven kan k*t zijn, maar we moeten wel blijven lachen”, klinkt het bij André Hazes in Het Belang van Limburg. “Als ik ‘s ochtends opsta, zeg ik: ‘Het is een feestje’. Dat heb ik altijd gehad en dat heb ik nu nog steeds, maar dan zonder de katers”, voegt de zanger er met een knipoog aan toe.

Ongetwijfeld zal zijn zoontje Dré mee dat gevoel bepalen bij André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.