Rob Kemps wordt opnieuw zwaar aangepakt door een collega. Nota bene iemand die vindt dat jong talent té zwaar bekritiseerd wordt. Pijnlijk! Wat is er aan de hand?

Albert Verlinde en Rob Kemps lijken niet meteen beste vrienden te gaan worden. Verlinde haalt (opnieuw) stevig uit naar Rob Kemps, nadat hij nog maar net in de VI-rubriek ‘In De Wandelgangen’ gepleit had voor meer liefde voor onze BN’ers op de socials…

“Door die social media worden van jonge talenten gewoon heel snel de kop afgehakt voordat ze iets hebben kunnen laten zien”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Verlinde. Maar wat op de socials niet mag, mag Verlinde zelf wel live op televisie doen…

Albert Verlinde geeft zelf immers een stevige sneer richting Rob Kemps. Veel toekomst lijkt Kemps niet te hebben op televisie. Want wat kan hij immers?

“Een talkshow? Ja, dan valt er een oortje uit en weet hij niet wat hij moet vragen, dus dat is hem niet”, sneert Albert Verlinde richting Rob Kemps en de wijze waarop hij tijdens ‘De 10 Vragen’ de vragen kreeg ingefluisterd door sterinterviewster Antoinnette Scheulderman. 

En dan lijkt Albert Verlinde maar weinig geluisterd te hebben naar zijn eigen raad om jonge talenten de kans te geven te groeien in hun job.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.