André Hazes praat openhartig over hoe diep hij heeft gezeten in de periode dat verslavingen hem alsmaar meer de dieperik in trokken. De zanger doet een pijnlijke onthulling…

“Ik heb een liedje voor mijn zoon Dré gemaakt, over hoe ik in de kliniek zit en telefoon kreeg van zijn moeder die zegt: Besef je wel dat je een vader bent?” De boodschap van het liedje dat op Andrés nieuwe album staat is duidelijk…

“Het gaat over de angst dat ik mijn kind niet onder ogen durf te komen, omdat ik er zo slecht aan toe ben”, verduidelijkt André Hazes in de Belgische krant ‘Het Nieuwsblad’. De boodschap is duidelijk…

“Het is mijn boodschap aan Dré. Dat hij ooit, als hij ouder is, luistert en daardoor dingen gaat begrijpen”, verduidelijkt André Hazes in Het Nieuwsblad. En dan wil de zanger daar één iets aan toevoegen…

“Er speelt zo veel door mijn hoofd, ik vind het lekker om dat van me af te schrijven”, benadrukt André Hazes in Het Nieuwsblad hoe therapeutisch het werken aan dit nieuwe album is geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.