Yvonne Coldeweijer pakt altijd uit met de heetste roddels over André Hazes, en de zanger pakt nu uit met een erg verrassende uitspraak over de zelfverklaarde ‘hazologe’…

In zijn documentaire ‘Crossroads’ liet André Hazes zich nog laatdunkend uit over Yvonne Coldeweijer waarvan de roddels ‘voor zo’n 80% onjuist zijn’. Maar dat iedereen heeft gelooft omdat ze het twee keer goed had. Maar nu klinkt er een heel ander geluid bij de zanger…

In het AD doet André Hazes een bijzondere uitspraak over de roddelkoningin. Ook al heeft hij ondertussen met de roddels leren leven, één iets vond de zanger enorm pijnlijk…

“De laatste anderhalf jaar moet ik er vooral erg om lachen”, klinkt het bij het André Hazes in het AD. Maar dat was in zijn moeilijke periode wel even anders. En dan pakt André uit met een wel héél opvallende reden…

“Voor die tijd vond ik het echt vervelend dat het steeds over mij ging, omdat het klopte”, doet André Hazes een verrassende uitspraak in het AD. “En dan raakt het je, want je weet dat je er een potje van maakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.