Komt er een verzoening tussen Rachel, Roxeanne en André Hazes? Eén uitspraak doet alvast het beste vermoeden. Of toch niet?

“Dat is wat we diep in ons hart allemaal wel willen”, onthult André Hazes in een interview met AD. Maar blijkbaar ligt het allemaal nogal moeilijk. André legt uit hoe het nu écht zit…

“Alleen kun je niets forceren. Vooral ik niet”, vertelt André Hazes in het AD. En dan doet de zanger een opvallende uitspraak…

“Ik heb met beiden geen lekker contact”, geeft André Hazes toe in het AD. “Maar ik heb geen ruzie met hen en zij hebben dat wel met elkaar. Dat maakt het lastig.” De zanger geeft toe dat de ruzies zwaar op hem hebben gewogen. Al is dat nu niet meer (zo) het geval…

“Als ik mijn zoon van school haal en ik zie die lach op zijn kop, dan telt niks anders meer”, klinkt het hartverwarmend bij een trotse vader in het AD.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.