André Hazes blijft vol lof spreken over zijn ‘grote liefde’ Monique Westenberg. Hoe de zanger hun toekomst ziet? Daar is André duidelijk over…

“Monique en ik? Dat is tot altijd”, benadrukt André Hazes in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Eén element wil de zanger benadrukken…

“En daar ben ik haar ook dankbaar voor”, benadrukt André Hazes in de Belgische pers. “Want wat voor een erge klo0tzak ik ooit ook was, zij heeft altijd het belang van onze band als ‘moeder en vader’ van ons kind vooropgesteld.” André onthult hoe ze momenteel met elkaar omgaan…

“Mijn nieuwe huis is weldra klaar, dus ik verhuis binnenkort, maar ik verblijf wel een paar dagen per week bij hen. En dat gaan we blijven doen.” Want één iets wil André Hazes duidelijk maken…

“We hebben een perfect evenwicht gevonden en dat werkt prima. Wanneer ik bij hen ben, breng ik ook Drétje naar school of doen we leuke dingen”, klinkt het bij een trotse vader in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.