Chiara uit ‘Big Brother’ is niet gemaakt om stil te zitten. Regelmatig brengt zij tijd door met haar beste vriendje uit het huis, meerbepaald Michelangelo. De twee hebben een goede band en dat mag iedereen weten. Maar er moet ook gewerkt worden, kwestie van centjes te verdienen om de rekeningen te betalen.

Zelfs tijdens het weekend klust Chiara bij. “Ik kan niet stil zitten. In het weekend werk ik wat uurtjes bij in de horeca”, lacht Chiara. “Dit is ook gewoon super gezellig! Ja mensen, het leven gaat door”, besluit Chiara.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.