Amalia moet nu al maandenlang leven met de continue dreiging rond haar persoon. Dreigt nu eenzelfde scenario voor Maxime Meiland?

Erica Renkema zorgde al voor ophef toen ze zich in haar biografie negatief uitliet over de islam en nu komt ook dochter Maxime Meiland met enkele opvallende uitspraken over moslimjongens. Dreigt er een tegenreactie?

Erica Meiland werd bedolven onder de kritiek na haar uitspraken en dreigde zelfs even ‘gecancelled’ te worden. Maxime deelde toen al in de klappen omdat ze niet hard genoeg afstand nam van haar moeder… Maar wat nu? Dreigt Maxime het grootste slachtoffer te worden van haar eigen uitspraken?

Erica heeft alvast geen schrik dat het uit de hand zal lopen: “Ik ben niet bang voor bedreigingen. Integendeel. Bedreigingen zeggen vooral iets over degenen die dat doen”, klinkt het in Weekend.

En zo hoopt Erica Meiland alvast dat zij en haar dochter Maxime niet hetzelfde lot beschoren zullen zijn als kroonprinses Amalia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.