André Hazes wil zich niet mengen in de rechtszaak tussen moeder Rachel en zus Roxeanne over de erfenis van wijlen André Hazes senior. Maar toch kan de zanger het niet laten even een sneer richting Rachel Hazes te geven…

Toen Rachel Hazes met een nieuwe wagen opdook bij de Holland Zingt Hazes-concerten, kon zoon André het niet laten daar even een opmerking over te maken…

“Mijn moeder liep hier vandaag over de gang en ze heeft een nieuwe auto gekocht en het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je dat van jouw deel van de erfenis hebt gekocht’”, onthult André Hazes in het AD tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten. Al wil de zanger er één ding aan toevoegen…

De sneer was duidelijk als grapje bedoeld: “Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik zit er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over”, verduidelijkt André Hazes zijn geliefkoosde manier om om te gaan met de familievete. Want één ding is duidelijk…

André Hazes beseft dat het misschien wat raar is om op deze manier om te gaan met zo’n ernstige zaak, maar de zanger onderstreept nogmaals in het AD dat hij geen negativiteit meer wil in zijn leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.