Op de sociale media beweren mensen dat er zaterdag twee mensen het Big Brotherhuis zullen verlaten. De reden? “Andere jaren is dat zo”, lezen we op een fansite van Big Brother. Maar die mensen zijn blijkbaar één van de eerste uitspraken van het derde seizoen van Big Brother vergeten: “Dit jaar is alles anders”.

Mensen gaan ervan uit dat er zaterdag vier mensen in de finale van Big Brother zullen staan, maar dit jaar is alles anders. De laatste week van ‘Big Brother’ zit vol aangename en minder aangename verrassingen.

Al wekenlang zaaien mensen onrust door te schrijven dat er een dubbele exit is, maar niets is minder waar. Zaterdag is er maar één iemand die naar huis gaat, zaterdagavond na de exit starten er écht wel vijf mensen aan de finaleweek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.