Koningin Máxima geniet enorm veel bekendheid, zowel in Nederland als ver buiten onze landsgrenzen heen. Maar onlangs viel één iemand toch uit de lucht…

Koningin Máxima bezocht een onlangs een school, maar de kinderen leken de koningin niet te herkennen. Wat was er aan de hand?

Máxima gaf als erevoorzitter van MIND Us toe dat ook zij wel eens last heeft van stress. Het leven zit vol ups en downs, ook voor een koningin, aldus Máxima. Al had ze voor de verzamelde jeugd wel één belangrijke tip…

Sporten zorgt ervoor dat endorfines vrijkomen in ons lichaam en dat is dé manier om alles in balans te houden. Al volgde er nadien ook een pijnlijk moment voor koningin Máxima…

Eén van de aanwezige dertienjarigen bleek koningin Máxima niet te (her)kennen: “Ik dacht: ‘Wie is dat dan?’” lezen we in het AD. “Toen iemand vertelde dat het om koningin Máxima ging, herkende ik haar eigenlijk nog steeds niet. Ik heb haar wel eens op televisie gezien, maar toch.”

Al voegde de dertienjarige er meteen aan toe dat hij het wel ‘heel leuk vond’ dat koningin Máxima bij hen een kijkje kwam nemen, lezen we in het AD.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.