Net zoals vorig jaar spelen bepaalde fans van Big Brother-bewoners het spel smerig. Al weken gaat het gerucht de ronde dat Charlotte iemand zou kennen binnen de productie van ‘Big Brother’.

“Als je wil weten, waarom Charlotte wordt voorgetrokken en ‘alles’ van te voren weet, hier is het antwoord”, schrijft iemand met de vrij belachelijke naam Ana Nas op de sociale media. Daarbij staat een foto van iemand die in de regie van Big Brother zou werken met de bewering dat de moeder van Charlotte die persoon goed zou kennen.

Ook iets dat de ronde gaat is dat er regelmatig een wagen van de productie voor de deur van de moeder van Charlotte in Middelkerke zou staan. Klinkklare onzin, want de familie van de bewoners krijgt écht geen bezoek van iemand van de productie.

Vanwaar komt het gerucht dan? “We stellen vast dat dit verhalen zijn die ieder jaar weer opduiken. Fans gaan wel héél ver om hun favoriet naar de overwinning te krijgen en verzinnen dan ook verhalen om de concurrenten door het slijk te sleuren. Dat is niet nieuw, het verhaal dat er een bewoner familie zou zijn van iemand die achter de schermen werkt, dook vorig jaar ook al op. En weet je nog twee jaar geleden? Jill had toen ook familie binnen de productie. Natuurlijk is dat niet zo, want als iemand dit zou kunnen bewijzen, dan heeft de productie écht wel een probleem”, klinkt het bij een Big Brother-watcher.

“Mijn boodschap? Stop met het verspreiden van die onzin, je wint daar namelijk niets mee. Kijk naar Jill. Men heeft haar in een slecht daglicht geplaatst en is gewoon gewonnen. Dus haters, jullie maken zichzelf compleet belachelijk”, besluit de Big Brother-watcher.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.