Peter Gillis heeft zich opvallend emotioneel getoond op Instagram. De boodschap van zijn bericht was duidelijk: “ik mis je…”

Zestien maart zal altijd een moeilijke dag blijven voor Peter Gillis. Op 16 maart 2019 overleed zijn moeder op 88-jarige leeftijd en dit jaar kreeg Peter het even moeilijk…

“Lieve ma, vandaag op je sterfdag zal ik zeker ook een kaarsje voor je branden”, aldus een emotionele Peter Gillis op Instagram. En dan valt één uitspraak van de Massa is Kassa-ster op…

“Wat was je belangrijk in mijn leven en gelukkig ook trots op mij. Ik mis onze bezoekjes en dat wij zo oprecht naar elkaar konden zijn”, klinkt het in de mooie boodschap van Peter Gillis aan zijn overleden moeder. Al is vooral de volgende uitspraak duidelijk…

“Jij had altijd goede adviezen”, voegt Peter Gillis eraan toe. “En we hebben ook heel veel gelachten samen. Ik mis je…” aldus Peter Gillis die in deze moeilijke tijden de wijze raad van zijn moeder meer dan ooit had kunnen gebruiken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.