Het nieuws dat André Hazes zijn vaste liedjesschrijvers inruilde voor jongere mensen, zorgde eerder al voor heel wat bewering. Nu komt de zanger zelf met een stevige waarschuwing…

Bij Shownieuws vertelt André Hazes opnieuw dat hij een heel nieuwe weg gaat inslaan op muzikaal vlak. En nu hij zijn officiële comeback gemaakt heeft bij de Holland Zingt Hazes-concerten pakt André uit met nog méér nieuws…

Nadat hij zijn comeback maakte óp het podium wil André Hazes ook uitpakken met nieuwe muziek. Al wil hij de fans daar wel voor waarschuwen…

“Er zullen wel mensen schrikken en afvallen”, durft André Hazes toegeven dat zijn nieuwe muziek misschien niet door iedereen gesmaakt zal worden. Al blijft de zanger positief…

“Misschien komen er ook wel weer mensen voor in de plaats… Ik heb geen idee”, aldus André Hazes bij Shownieuws. Al wil André één iets benadrukken…

“Ik kan misschien wel voor het allereerst in m’n leven zeggen dat ik echt trots ben op wat ik aan het doen ben”, benadrukt André Hazes. En dan trekt de zanger één duidelijke conclusie…

“Dus of nou tien mensen het leuk vinden of 10.000, dat maakt me oprecht niet uit”, lijkt André Hazes zich nu al in te dekken mocht zijn nieuwe stijl niet aanslaan bij de fans die misschien vooral graag ‘de oude André’ terug willen horen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.