Eva Jinek leefde niet op een roze wolk tijdens haar eerste zwangerschap. Eva is duidelijk waarom ze zo lang gewacht heeft om opnieuw zwanger te worden…

“Na de geboorte van Pax had ik een moeilijke tijd, ook omdat ik zo ziek was”, doet Eva Jinek haar verhaal in Party. Eva was getroffen door een zwangerschapsvergiftiging, maar daar bleef het niet bij…

“Normaal stopt zo’n zwangerschapsvergiftiging zodra de baby uit je lichaam is, maar bij mij ging het nog weken door”, onthult Eva Jinek. Opnieuw belandde Eva in het ziekenhuis. Even heerste er paniek…

“Ik ben daarna nog twee keer opgenomen geweest in het ziekenhuis. Ik heb in die periode oprecht gedacht: ik word nooit meer de oude”, durft Eva Jinek toegeven in Party. Ook op haar relatie woog die periode zwaar…

Een vrijpartij met haar echtgenoot bleef lange tijd een probleem. Niet alleen was er de wonde van de keizersnede waar veel vrouwen mee geconfronteerd worden, maar er was ook de twijfel: “Ik herkende ook mijn hele lichaam niet. Mijn borsten waren twee keer zo groot als mijn hoofd vanwege de borstvoeding”, aldus Eva Jinek die zich sloom, opgeblazen en totaal onsexy voelde

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.