André van Duin denkt nog niet aan afbouwen, daarvoor blijft André te veel plezier en voldoening halen uit zijn werk. Al beseft André van Duin één ding maar al te goed…

“Op mijn leeftijd ben je meestal aan het afbouwen”, klinkt het nuchter bij de 75-jarige André van Duin in ‘De 10 Vragen’ op SBS6. Al is André daar een uitzondering op…

“Ik ben nog steeds aan het opbouwen eigenlijk”, lacht André van Duin. Eén ding wil André benadrukken…

“Als je ‘s ochtends opstaat en het gevoel hebt: ik kan net zo goed blijven liggen, niemand mist me. Dat zou ik geen prettig gevoel vinden”, klinkt het eerlijk bij André van Duin. Al onthult André één opvallend feit..

Volgens André van Duin ligt er al een nieuwsbericht klaar voor de dag dat hij overlijdt. Maar een groot afscheid? Dat meent André van Duin dat niet zal gebeuren…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.