Maakt Linda de Mol in 2023 een geslaagde comeback? Eén collega is ervan overtuigd dat we Linda zullen vergeven…

Catherine Keyl hekelt het feit dat BN’ers zo hard aangepakt worden in de pers. Louter om ze kapot te maken, klinkt het bij Catherine in Weekend. Bij Linda de Mol werd dat pijnlijk hard in de verf gezet…

“Eerst had iedereen zoiets van: waarom reageert Linda niet?!” En toen ze eindelijk wél reageerde was het wéér niet goed… Want dan waren die zeven pagina’s tellende column plots weer veel te lang… Over Linda de Mol kan Catherine Keyl duidelijk zijn…

“Ik vind dat ze heel onrechtvaardig is behandeld”, spreekt Catherine Keyl klare taal in Weekend. Al is Catherine ervan overtuigd dat Linda de Mol een spraakmakende comeback zal maken om haar plaats aan de top weer in te nemen…

“Ik denk dat iedereen haar straks weer gewoon als Linda van voor The Voice-perikelen ziet. Althans, ik hoop het voor haar”, aldus Catherine Keyl in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.