Charlotte sloopt Big Brother-huis

Donderdag was een spelletjesavond bij ‘Big Brother’ en het ging er gezellig aan toe. Op een bepaald ogenblik besloten de bewoners om verstoppertje te gaan spelen, maar al bij het eerste spelletje liep het helemaal fout.

Charlotte wou zich in een lege kast verstoppen maar zakte door een schap. Hilariteit alom. “Straks ben ik gediskwalificeerd”, lacht Charlotte. Zij dacht dat de kasten steviger zouden zijn, niet dus.

De klusjesdienst van ‘Big Brother’ heeft dit jaar wel héél veel werk. Eerst waren er problemen met het doorspoelen van de toiletten, nu dit weer!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.