Danny Volker heeft donderdagavond het record ‘Verstoppertje spelen in het Big Brotherhuis’ verbroken. Lindsey mocht de andere bewoners gaan zoeken. Maar verstop je maar eens in het Big Brotherhuis, zoveel goede plaatsen zijn er niet.
Maar liefst 8 minuten had Lindsey nodig om alle bewoners te vinden. Achter een bed, achter een gordijn, achter de hottub, het zijn allerlei mogelijkheden die de bewoners wisten te benutten.

Lindsey heeft in het verleden blijkbaar niet héél vaak naar de livestreams gekeken, want dan had ze één bijzondere plaats wel sneller gecontroleerd. Michelangelo slaagde erin om zich in een keukenkast te verstoppen, maar het duurde toch een volle 8 minuten voordat Lindsey Danny Volker had gevonden. Nochtans was het eenvoudig: hij was de hottub in gedoken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.