De bewoners van het Big Brother-huis zitten nu al ruim een week in de shit en dat mag je zelfs letterlijk nemen. Er is al ruim een week een probleem met de afvoer van de toiletten en vrijdagvoormiddag was het wel een héél vieze boel. “Er komen uitwerpselen uit de douche”, sakkert Michelangelo. “Alweer?” zuchten de andere bewoners.

“Het is hier echt back to basics aan het worden”, reageren de bewoners teleurgesteld. Big Brother mag nu écht wel eens gaan ingrijpen, gelukkig krijgen de kijkers de geur niet mee, maar voor de bewoners kan dit écht niet als prettig ervaren worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.