De toekomst van Matthijs van Nieuwkerk lijkt er alsmaar somberder uit te zien. Alsmaar meer deuren sluiten zich voor de presentator…

Als Matthijs van Nieuwkerk hoopte een kans te krijgen bij RTL 4, dan zal hij een bittere pil moeten slikken…

Peter van der Vorst probeerde enkele jaren geleden de presentator nog naar RTL 4 te halen, maar die deur gaat niet meer open, klinkt het nu duidelijk bij de RTL-baas…

“Wat betreft het gedrag waar hij van beschuldigd wordt, daar is uiteraard geen plek voor bij RTL”, spreekt Peter van der Vorst duidelijke taal in Veronica Superguide. Al is er ook een andere reden waarom Matthijs van Nieuwkerk niet meer aan de slag kan bij RTL 4.

In eerste instantie is er gewoon ook geen plaats voor Matthijs van Nieuwkerk bij RTL 4. “Ons team met Renze, Humberto, Eva en Beau doet het uitstekend in de late avond. Het is heel simpel, we zijn compleet”, aldus Peter van der Vorst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.