Arjen Lubach kreeg het plots opvallend warm tijdens een recente uitzending van ‘De Avondshow’. Plots dook er een opvallend gerucht op over Arjen…

Toen Theo Maassen te gast was in ‘De Avondshow’ ergerde hij zich aan de kuif van presentator Arjen Lubach. Die kuif had slechts één doel, meende de cabaretier…

Volgens Theo Maassen dient de kuif van Arjen Lubach enkel om te maskeren dat Arjen kalend aan het worden is…

“Je bent een man van 43 en het is een beetje kalend aan het worden en dat is helemaal niet erg, Arjen. Nu is er nog zoiets bovenop van: ik heb wél haar, maar het is ook een beetje een pijl die wijst naar je kale hoofd en volgens mij moet het eraf!” bericht Mediacourant over het bewuste stukje in ‘De Avondshow’. En dan haalt Theo Maassen plots een tondeuse boven…

“Ik heb enkel een hoog voorhoofd”, ontkent Arjen Lubach dat hij kaal wordt. Waarop hij snel de tondeuse het publiek in gooit om te ontsnappen aan de toorn van Theo Maassen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.