Presentator Art Rooijakkers is een blij man: hij mag namelijk weer praten. De presentator had problemen met een poliep en moest een aantal keer geopereerd worden. De behandeling heeft wel heel lang geduurd: Art mocht 100 dagen niet praten. Honderd dagen, dat is meer dan drie maanden, stel je dat maar eens voor!

Art heeft het allemaal meegemaakt, maar hij mag weer praten en dat doet hij ook op Instagram. Daar deelt hij een filmpje en daarin zien én horen we hem weer. Hoe leuk is dat!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.