Het spel met de koffers zindert nog na in het Big Brother-huis. Volgens Bart had hij zelf niet één keer gelogen tegen de andere bewoners mocht hij in de plaats van Jason gestaan hebben. “Ik had tegen niemand gelogen, ik had tegen iedereen de waarheid gezegd. Dan kon ook niemand mij iets kwalijk nemen. Nu heeft Judy een nominatie gekregen terwijl Jason haar eigenlijk amper een dag kende. Ik vind het jammer wat Jason gedaan heeft”, gaat Bart verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.