Door de sleutels en het kofferspel heeft Jason er (on)bewust mee voor gezorgd dat Judy de eerste genomineerde is. Maar wie is er nog genomineerd? Daarom kennen we het antwoord nog niet. Woensdagavond ging het nominatiegeluid af en even later moest Chayron naar de dagboekkamer komen. Wie heeft hij buiten Judy genomineerd? Dat is de vraag waarop wij helaas nog geen antwoord hebben.

Opvallend zijn toch wel de speculaties van de bewoners. Die dachten zeker dat zij woensdagavond de namen van de genomineerden al zouden kennen. “Want de kijker heeft toch een dag of 2-3 om te stemmen?” reageerde één van hen. Fout dus, vorig jaar was er geregelmatig slechts één dag om te stemmen. Maar wellicht komen we vandaag in de livestream al één en ander aan de weet!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.