Jason uit Big Brother zorgde er tijdens het sleutelspel mee voor dat Judy de eerste genomineerde is in Big Brother 2023 en dat valt haar zwaar. Woensdagavond ging het in de woonkamer over de nominaties en daar deed Jason een toch wel opmerkelijke uitspraak: hij speelt het spel naar eigen zeggen niet tactisch, daarvoor is het volgen hem nog te vroeg.

Maar eigenlijk deed Jason dat ondertussen al wél, want hij koos er bewust voor om tegen verschillende kandidaten te liegen en dat was hij niet verplicht. Hij had elke bewoner perfect een voordeel kunnen bezorgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.