Montana Meiland was acht jaar lang samen met Dirk Hoogstraten, maar na hun veelbesproken breuk heeft Montana nog een pijnlijke boodschap voor Dirk…

Dirk belichtte de breuk in een veel langer bericht dan Montana zelf. Dirk leek zelfs nog te hopen op een verzoening. En dat was ook de boodschap die hij aan Privé liet noteren…

Bij Privé sprak Dirk de mogelijkheid uit dat het nog ‘wel goed zou kunnen komen’. Maar Privé polste ook bij Montana en zij sprak heel andere taal…

“Dirks reactie is anders dan die van mij”, benadrukt Montana Meiland in Privé. “Ik wil het hier liever bij laten en vooral niet spreken in termen als ‘hoop’. Ik sta daar toch wat anders in, want zo ben ik gewoon niet.” Eén ding is duidelijk…

“We zijn nu echt wel uit elkaar en zien en spreken elkaar niet meer”, benadrukt Montana Meiland in Privé. Op een verzoening lijkt Dirk dus allerminst te moeten hopen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.