Bridget Maasland heeft enkele opvallende onthullingen gedaan. Bedriegt Bridget de boel?

Dat is alvast waar de presentatrice op hoopt. Bridget droomt er namelijk van eens mee te doen aan ‘Wie is de Mol?’ En ze werd ook reeds gevraagd door de programmamakers… Zien we Bridget binnenkort aan het werk als ‘de mol’?

Haar exclusiviteitscontract bij RTL 4 laat Bridget Maasland momenteel niet toe om deel te nemen aan ‘Wie is de Mol?’ Maar misschien dient er zich binnenkort een uitweg aan…

“Er zijn binnenkort weer contractonderhandelingen, dus you never know”, knipoogt Bridget Maasland. Want één ding is duidelijk…

“Ik zou daar heel graag aan mee willen doen”, klinkt het enthousiast bij Bridget Maasland in de BLVD Podcast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.