Charlotte Denamur uit ‘Big Brother’ is de afgelopen dagen enorm geschrokken van het leven van reacties op wat er in het huis in Amsterdam gebeurd is.

Charlotte heeft een aantal keer gehuild omdat zij de dood van haar papa aan het verwerken was. De commentaren op de sociale media waren er vaak los over. Zo hadden sommige mensen het over ‘het acteerwerk’ van Charlotte. Ja, er waren mensen die dachten dat Charlotte een rolletje speelde en met tranen de sympathie van de kijkers probeerde te winnen.

“Ik ben de voorbije dagen enorm geschrokken door bepaalde beelden en uitspraken tijdens mijn rouwproces in het Big Brother huis. Het doet mij enorm veel pijn te zien dat sommige mensen niet geloven dat mijn pijn oprecht was”, schrijft Charlotte op Instagram.

“Een rouwproces is iets wat iedereen anders beleeft en ervaart. Ik geef toe, het was niet makkelijk om de keuze te maken mee te doen aan een programma zo snel na het overlijden van mijn papa. Maar het voelde als een fijne afleiding”, gaat Charlotte verder.

“Tenslotte wil ik graag meedelen dat iedereen die iemand dierbaars verloren heeft, nooit te twijfelen aan gevoelens die je hebt of voelt en deze altijd te uiten. Wat mensen ook denken of zeggen. Iedereen heeft het recht om hun emoties te ervaren en te delen”, besluit Charlotte.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.