Dreigt er en eenzame toekomst voor John de Bever? Echtgenoot Kees Stevens toont zich plots erg somber…

Naar de buitenwereld lijken John en Kees het perfecte koppel. Zowel privé als professioneel gaat het hen voor de wind, maar dan laat Kees plots diep in zijn hart kijken en doet hij een opvallende bekentenis…

“John en ik zijn wel bang om op den duur eenzaam te raken, want we hebben verder niets”, geeft Kees toe in Veronica Superguide. Kees toont zich openhartig als altijd…

“Wij hebben geen kinderen en kleinkinderen, we hebben er ook nooit over gedacht om een gezin te stichten”, aldus Kees Stevens. Gelukkig hebben ze het gezelschap van hun twee beste vrienden…

Bentley en Jaguar zijn de twee honden van John de Bever en Kees Stevens en die behandelen ze als hun kindjes. Kees formuleert het als volgt…

“Ik vind het verschrikkelijk om die honden achter te laten. Dat slaat nergens op misschien, maar dat zijn gewoon kindjes van ons”, aldus Kees Stevens. “Daar ga je zo van houden…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.