Afgelopen week kreeg Bart in Big Brother een secret mission. Hij mocht daarvoor de hulp van Ali inroepen, maar veel heeft Bart niet aan Ali gehad.

De secret mission lijkt geslaagd, want in de dagboekkamer werden blijkbaar vooral de namen van Lindsey, Danny en Michelangelo genoemd. Bart heeft iedereen op een verkeerd spoor gezet, zijn opdracht lijkt dus geslaagd.

Wat gaan de bewoners zaterdagavond schrikken als zij vernemen dat het wel degelijk Bart – die naar eigen zeggen zelfs nog geen bakoven kan opzetten – was die de verjaardagstaart voor Charlotte gebakken én versierd heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.