Een verrassing van formaat bij De Erfenis. Chelsea mocht na haar exit haar coins aan een medekandidaat geven. Danny dacht zonder twijfel dat de 15 coins van Chelsea naar hem zouden gaan, maar niet dus. Chelsea besloot haar erfenis over te laten aan haar beste vriendin Charlotte.

De blondine uit Middelkerke ontsnapte dus niet alleen aan haar exit, ze kreeg er ook nog eens 15 coins bovenop en heeft beslist enkele coins daarvan te besteden aan onder andere de was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.