De 12 bewoners zijn herverdeeld, het is Battleweek en Big Brother heeft beslist dat de bewoners volgens een ‘keihard’ regime zullen moeten leven. Nu ja, dat kennen we

Rode kamer: Jason, Lindsey, Bart, Ilse, Chayron, Jolien

Groene kamer: Charlotte, Ali, Rob, Danny, Michelangelo, Chiara

De bedden moeten – als de bewoners niet slapen – strak gedekt zijn.

Bart is teamverantwoordelijke van de rode kamer, de grote kamer heeft nog geen verantwoordelijke.

De inhoud van The Wall is vernieuwd, alles is véél duurder geworden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.