Zowel binnen als buiten het huis is er veel kritiek op Rob Groenendijk. De 66-jarige deelnemer loopt alweer met krukken rond omdat hij last heeft van zijn knie. Het gevolg is dat Rob geen proeven mee kan doen, maar hij gaat wel ‘probleemloos’ week na week verder en dat stuit op flink wat kritiek.

Op de sociale media dook er zelfs een petitie (écht waar!!!) op om Rob naar huis te sturen omwille van medische redenen. Ondertussen is de huisarts van Rob al drie keer langs geweest. Rob kreeg medicatie en blijft in het huis.

De gepensioneerde man zou volgens mensen op de sociale media beter naar huis gaan en dat is ook de mening van verschillende (ex-)bewoners. Rob neemt nu namelijk de plaats in van iemand ander. “Waarom is Rob eerder niet naar huis gegaan? Eigenlijk moest hij en niet Danny vertrekken”, lezen we op de sociale media.

Ook de bewoners maken zich druk in het feit dat Rob er nog steeds is. Lindsey en Charlotte hadden er vannacht nog over.

Vertrekt Rob of niet? Neen, hij gaat niet vertrekken. “Als zijn arts zegt dat hij best stopt, dan zal Rob zelf het huis uit gaan. Maar zolang zijn arts van mening is dat Rob kan blijven, zal Rob blijven”, reageert één van de bewoners.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.