Dinsdag speelden de bewoners van ‘Big Brother’ voor de Power Of Nomination. Jolien, Lindsey, Chiara, Bart, Chayron, Michelangelo en Ias streden om de macht van het nomineren.

De strijd was heftig, Bart kreeg trouwens een voordeel: Jacqueline had haar blik met zand nog voor hem en dat leverde een klein voordeel op tijdens spel. Net zoals bij het spel met de ringen bleven Michelangelo en Bart als laatsten over.

Bart won het spel, al gaat het gerucht de ronde dat Michelangelo hem de overwinning cadeau zou gegeven hebben omdat Bart de afgelopen dagen een pak shit over zich heen kreeg.

De schrik zit er nu écht wel in bij Lindsey, Ali, Chayron en Ias. Wellicht zullen drie van hen genomineerd worden, tenminste als Bart nog drie namen mag noemen in de dagboekkamer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.