De finale van ‘Big Brother’ gaat op zaterdag 1 april door en dat is géén grap. Alweer duurt het programma geen 100 dagen en dat heeft gevolgen voor het aantal bewoners dat het huis nog voor de finale zal moeten verlaten.

Momenteel zijn er nog 10 bewoners en dat worden er wellicht 4 tegen de start van de finaleweek. Op zaterdag 25 februari gaan we van 10 naar 9 en vier weken later dan logischerwijs van 6 naar 5. Maar dat is minstens één bezoeker teveel om met 4 aan de finaleweek te starten.

Dat betekent dan dat er ergens één week zal zijn dat er twee bewoners naar huis moeten en de vraag is dan wanneer dat zal gebeuren. Wat ons betreft liefst zo laat mogelijk, want hoe minder bewoners er in het huis zitten, hoe saaier het voor de kijker zal worden. Zal de dubbele exit dan tijdens een liveshow gebeuren of niet? We zullen het héél binnenkort weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.