Ooit was Eva Jinek dé ster aan het talkshowfirmament, maar nu klinkt er in de media een opvallende uitspraak over haar. Is het einde verhaal voor Eva Jinek?

Eva Jinek kreeg onlangs André Hazes over de vloer, maar het interview leek ‘één groot voorgekauwd bullsh!tverhaal’, klinkt het opvallend hard in Weekend. En niet André Hazes, wel Eva Jinek komt daardoor onder vuur te liggen…

“Jinek is Jinek niet meer. Ze was totaal niet kritisch en dat viel me erg tegen van haar”, klinkt het bij Bram Koning, de vroegere liedjesschrijver van André Hazes in Weekend. En dan wil Bram er het volgende aan toevoegen…

“Laat ik het zo zeggen, ze zit nu bij de commerciëlen en heeft drie keer gezegd dat de docu op videoland te zien is en dat ‘Holland zingt Hazes eraan komt.” En dan valt Bram Koning vooral één ding op…

“Maar wat we wilden weten, weten we nog steeds niet”, luidt het harde oordeel bij Bram Koning in Weekend. “Ik was vroeger fan van Eva, maar ik kijk er nu niet meer naar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.