Het groene team heeft de nacht buiten moeten doorbrengen of toch zo’n drie kwartier, want Big Brother heeft afgelopen nacht moeten ingrijpen.

“Beste bewoners, jullie hebben jullie allemaal goed aan mijn opdracht gehouden. Goed gedaan, team groen”, zo begon Big Brother afgelopen nacht zijn boodschap voor de buiten slapende bewoners. “Maar het is koud, kouder dan ik had voorzien en veiligheid is alles voor mij. Daarom mogen jullie nu vanwege de kou verhuizen naar de gameroom en daar verder slapen. Pak je spullen en kom naar de gameroom”, ging Big Brother verder.

Een boodschap waar niet iedereen blij mee was, want eigenlijk lagen de meeste bewoners goed op hun veldbed buiten.

Danny werd zelfs niet wakker van de boodschap die Big Brother had en kon zijn ogen en oren dan ook niet geloven.
Even later lag iedereen vredig te slapen in de gameroom terwijl de temperatuur buiten naar het vriespunt daalde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.