Niemand minder dan minister-president Mark Rutte heeft nu ook zijn mening gegeven over Rachel Hazes. En die is erg duidelijk…

Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda gaat voor Jinek polshoogte nemen bij onze politici met een opvallende vraag over Rachel Hazes…

Mag Rachel Hazes ons rechtssysteem ‘belasten’ door een rechtszaak aan te spannen omwille van haar ongewilde bijnaam ‘gecremeerde kroket’? Zelfs Mark Rutte reageert…

“De rechtsgang staat altijd open voor iedere Nederlander, maar we moeten wel nadenken: wanneer maken we daar gebruik van en wanneer maken we er geen gebruik van?” klinkt het bij minister Franc Weerwind van Rechtsbescherming. Premier Rutte reageert als volgt…

“Nou, ik was van plan om mij maar even niet te begeven in dat conflict”, klinkt het met een kwinkslag bij minister-president Mark Rutte over de zaak-Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.