Gerard Joling beleeft weer dolle pret in The Masked Singer. Soms gaat het wel héél ver…

Vooral met Loretta Schrijver heeft Geer altijd weer veel pret. En in Weekend kan Gerard Joling dat enkel beamen…

“Ik lig af en toe gewoon achter de desk… Dat kunnen ze soms niet eens uitzenden omdat we zo zitten te gieren. Daar snappen de mensen dan niks van.” Al beseft Geer één ding…

“Carlo is natuurlijk ook een vakman op-en-top”, geeft Gerard Joling toe. En Loretta had nog een verrassing in petto voor Geer…

“Ze kwam voordat ik naar Curaçao ging nog bij me thuis voor een interview voor Koffietijd. Dat had zij nog nooit gedaan, net als lepelen met de microfoon van mij naar haar”, herinnert Geer zich een hilarische anekdote. Hij verduidelijkt…

“We waren live, dan zit je altijd met een digitale vertraging, dus het klopt nooit. Draai ik me om, paf, zo die microfoon in mijn gezicht! We hebben hard gelachen. Ze is puur”, klinkt het mooi bij Gerard Joling in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.