Wie blijft in het huis en wie gaat? Onze prognose is dat Michelangelo zaterdagavond vertrekt, Big Brother heeft de aflevering van vrijdag zodanig gemonteerd dat vooral Michelangelo in een slecht daglicht werd geplaatst. Los daarvan ligt Michelangelo hopelijk achter in de polls. De kans dat hij mag blijven is volgens ons nihil. En blijft hij toch, dan zal Big Brother wellicht de stemming alweer gemanipuleerd hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.