Noa Vahle ontkent dat er sprake is van ruzie met haar moeder, Linda de Mol. Nochtans zou Linda zich opnieuw verzoend hebben met Jeroen Rietbergen. Maar één gerucht wil Noa ontkennen…

Het Instagram-profiel van Noa Vahle ging enkele dagen offline en geruchten deden de ronde dat Noa zich daarmee uitsprak tégen de vermeende hereniging van haar moeder met de in opspraak geraakte Jeroen Rietbergen. Maar dat ontkent Noa…

“Ik was door de app zelf gedeactiveerd voor drie dagen. En na drie dagen kreeg ik een mailtje met: ‘Je account kan je weer gebruiken, excuses’”, publiceert Party Noa’s reactie die ze deed in ‘Vandaag Inside’. En over haar moeder wil Noa Vahle één iets benadrukken…

“Ik wil gewoon dat mijn moeder uiteindelijk gelukkig wordt. Als het iemands relatie betreft, dan is dat iemands relatie. Die maakt daar zelf de keuze in. Ik vind het heel logisch dat ze iets gaan uitzoeken na zo’n jaar”, aldus Noa Vahle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.