Het is erger en erger aan het worden op de sociale media. De ‘haters’ van Bart hebben het gerucht de wereld ingestuurd dat de militair vrijdagochtend zijn 48 uur is gaan aanvragen. Bart had eerder al laten vallen dat hij het niet zou zien zitten om met Michelangelo of Jason in het huis te blijven. Deze drie zijn deze week genomineerd.

De blauwe kamer zal zaterdagavond één slaper minder hebben, dat staat vast. Of twee? Want stel dat Bart samen met Jason of Michelangelo zou vertrekken, dan zou er een dubbele exit zijn.
Vanwaar komt het gerucht dat Bart zijn exit zou aangevraagd hebben? Wel, Bart ging vrijdagochtend naar de dagboekkamer en volgens sommigen gaat er op vrijdagochtend nooit iemand naar de dagboekkamer.

We kunnen jullie met 100% zekerheid vertellen dat Bart zijn 48 uur NIET heeft aangevraagd, dat werd ons uit goede bron bevestigd. Waarom zou hij dat als genomineerde trouwens doen? Bart maakt 33,33% kans om zo het huis te verlaten tijdens de liveshow. Of hij door de kijkers naar huis gestuurd zal worden? Je ziet het zaterdagavond op jouw scherm.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.