Menig kijker van ‘Big Brother’ vraagt zich af hoe het komt dat veel van wat Charlotte uitspreekt ook effectief al gebeurd is in het realityprogramma.

Charlotte werd volgens veel kijkers al een aantal keer bevoordeeld en daar zijn de meeste kijkers niet blij mee. Een groot verjaardagsfeest, een vrijstelling waarbij je je vragen kon stellen en nog véél meer zaken wijzen er volgens kijkers op dat er iets loos is. Waarom kreeg Charlotte wél een groot feest en Ias en Chayron bijvoorbeeld niet?

Een kijkster vraagt zich op Facebook af hoe het komt dat alles wat Charlotte zegt ook zal gebeuren.

“Ik stel me oprecht ook de vraag waarom die Charlotte veel op voorhand lijkt te weten. Andere bewoners hebben het ook wel eens juist, maar toch wel minder vaak dan Char”, schrijft Lisa op een fansite van ‘Big Brother’. Lisa gaat ver met haar complottheorie. “Zou zij niet de vrouw van Big Brother zijn? Waarom mogen we niet weten wie hij is? Er kloppen toch heel wat zaken niet aan deze editie van Big Brother.”

“Er klopt van alles niet….bijv. Er zijn meer mensen al jarig geweest maar het verschil per verjaardag is wel erg groot wat BB geeft”, schrijft Chantal. Suus Kol heeft het vermoeden dat zij een telefoon heeft en dat zij zo met de productie communiceert.

Rita is er dan weer van overtuigd dat Charlotte helderziende is. Nog iemand anders denkt dan weer aan een glazen bol.

Een andere fan is volgens ons dichter bij de waarheid: “Als ze heeeeeel veel vertelt, kloppen er af en toe wel dingen” en dat is volgens ons de nagel op de kop. Goed geklopt, David.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.