Op de sociale media gonst het van de geruchten over de finale van Big Brother. Eerder raakte bekend dat die op zaterdag 1 april zou doorgaan, maar we lezen steeds meer berichten en reacties dat besloten zou zijn om de finale een week uit te stellen.

Mensen besluiten dat omdat Big Brother Danny heeft laten terugkomen en er eigenlijk één bewoner teveel zou zijn om een finaleweek met vier mensen te beginnen. Hoe zit het nu eigenlijk?

Wij kregen een bevestiging binnen. “De finale van het derde seizoen van Big Brother op 1 april ten einde – en dat is geen grap. ‘Big Brother: de Finale’ is op zaterdag 1 april om 20.00 uur te zien bij RTL 5 en Play4″.

Kunnen we hiermee alle geruchten definitief de kop indrukken of blijven er mensen geruchten rondstrooien die nergens op gestoeld zijn?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.