Hoera, de nieuwe bewoners zitten in het huis: welkom Jacqueline en Isa. De twee teamcaptains hebben echter meteen minder leuk nieuws voor twee bewoners: Chiara en Ilse wisselen van team en dus ook van kamer.

Rode kamer: Jason, Lindsey, Bart, Chiara, Chayron, Jolien, Jacqueline

Groene kamer: Charlotte, Ali, Rob, Danny, Michelangelo, Ilse, Ias

Wat wel raar is, is dat er nu in het rode team meer mensen (4 dus) zitten die een battle gedaan hebben tegenover het groene team (2 mensen) en dat zou kunnen betekenen dat er nog maar twee battles mogelijk zijn. Dat betekent dan ook dat er twee mensen uit de groene kamer dus géén battle zullen mogen doen. Eerlijk, wij snappen niet waarom Big Brother deze switch heeft laten doorvoeren, want de twee mensen die geen battle mogen doen zullen wellicht teleurgesteld zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.