Yvonne Coldeweijer moet ten laatste morgen de video offline halen waarin zij bepaalde uitspraken over Rachel Hazes doet. En Coldeweijer mag de moeder van Roxeanne en André Hazes nooit nog ‘gecremeerde kroket’ noemen.

“De rechter heeft geoordeeld dat ik mijn video offline moet halen, een rectificatie moet plaatsen…en… Rachel nooit meer een gecremeerde kroket mag noemen”, lacht de juicevlogger op haar Instagram Stories.

“Het was mijn taak om aan te tonen dat de juice die ik heb gebracht aannemelijk is. Ik vind dat ik daarin lang en breed ben geslaagd, zeker omdat wéér alles is uitgekomen wat ik in de video heb verteld. De rechter dacht daar anders over en vindt dat ik dat niet heb aangetoond. Volgens mij zag de rechter dit als een mogelijkheid om juicekanalen eens ff lekker de mond te snoeren”, reageert Yvonne.

“Nou, ik heb nieuws voor je! Ik ga gewoon door! Wij leven voor de juice en ik zal de waarheid blijven brengen”, gaat de strijdvaardige Yvonne verder.

“Ik ben blij dat ik geen screenshots van gesprekken tussen mij en spionnen heb gepubliceerd. Dat vond ik veel te gevaarlijk en hen exposen was het niet waard voor mij. Dan verlies ik liever en voorzie ik jullie nog jaren van correcte Hazes juice”, besluit Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.