Johan Derksen heeft bij Vandaag Inside een opvallende uitspraak gedaan over Matthijs van Nieuwkerk. Moeten we ons zorgen maken?

Bij Vandaag Inside zouden ze Matthijs van Nieuwkerk graag zo snel mogelijk terug op televisie zien. Waarom gebeurt dat niet?

“Matthijs was toch wel uniek in zijn soort met zijn charisma”, klinkt het vol lof bij Johan Derksen. Want één ding is duidelijk…

“We vergeten wel eens met z’n allen dat het een topprogramma was”, treden René van der Gijp en Wilfred Genee het standpunt van Johan Derksen bij. Johan Derksen stelt zich openlijk één pijnlijke vraag…

Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat geen enkele zender hem durft binnen te halen: “Ik weet zeker: hij is drie weken bezig en dan is hij de oude Matthijs”, gelooft Johan Derksen nog steeds 100% in de kwaliteiten van de verguisde presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.